«شرکتهای کوچک و متوسط»، «استارتاپهای نوآور»، «شرکتهای زایشی» و «تیمهای تحقیقاتی» برای مشارکت در این طرح تا 30 خردادماه سال جاری فرصت دارند طرحهای خود را ارائه کنند. ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از حامیان این همکاری مشترک است که به همت انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران شکل گرفته است.
در این همکاری مشترک حوزههایی چون «نسل جدید فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «حملونقل هوشمند»، «مواد جدید»، «انرژیهای نو»، «تولید هوشمند»، «تجهیزات پیشرفته پزشکی»، «کشاورزی مدرن»، «تجهیزات پیشرفته»، «زیست فناوری و پزشکی نوآورانه» و «حفاطت از محیطزیست و توسعه پایدار» مدنظر قرار دارد.
این رویداد فناورانه 4 تا 6 مهرماه 1400 در پکن چین برگزار میشود تا شرایط برای ورود محصولات و خدمات برتر صنعتی به بازار چین فراهم شود. بر این اساس نوآوران و فناوران می توانند با شرکت در این برنامه از فرصت ارائه طرح خود به تعداد زیادی از سرمایهگذاران، مراکز رشد و متخصصان باتجربه چینی بهرهمند شوند.
این برنامه از سال ۲۰۰۷ تا کنون هر سال با تمرکز بر مباحث مهم بینالمللی در زمینه علوم، فناوری و نوآوری برگزار میشود و در هر دوره موضوع متفاوتی برای آن مدنظر است. موضوع انتخاب شده برای این دوره « سرمایهگذاری در ۱۰۰ نوآوری صنعتی برتر برای انتقال فناوری بینالمللی» است.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://iramot.ir مراجعه نمایند.